Telpon Ponsel
+86 574-8655 0966
Nelpon Kita
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Kaca Depan Kaca Otomatis Universal Wiper IDA-901

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ukuran sing kasedhiya: 14 ″ -28 ″
Bilah tipe hibrida kanthi bingkai plastik jinis bosch kanthi stainless
backing baja lan karet alam
Kompatibel karo mobil Toyota, Honda, Nissan, Mitsubishi, Isuzu lan Jepang
Paket siji utawa dobel kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita