Telpon Ponsel
+86 574-8655 0966
Nelpon Kita
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Warta Industri

  • Wiper maintenance guide?

    Pandhuan pangopènan wiper?

    1. Nalika nggunakake wiper kanggo nyopot bledug ing lumahing kaca ngarep nalika awan, priksa manawa nyemprotake banyu kaca, ora garing. 2. Ana kaca liyane sing wangkal lan keras ing gelas, sing kudu diresiki nganggo tangan. Prekara kasebut bisa gampang ngrusak agul-agul wiper lan nyebabake ...
    Waca liyane
  • What are the types of wipers?

    Apa jinis wiper?

    Kira-kira ana rong jinis usap. Salah sijine yaiku wiper intermiten tradisional, yaiku wiper sing paling umum. Ana telung nganti papat tahap, sing bisa diatur karo sopir miturut kahanan udan lan paningal; liyane yaiku sensor tetes udan. , Umume digunakake ing tengah lan hig ...
    Waca liyane