Telpon Ponsel
+86 574-8655 0966
Nelpon Kita
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane piro

Regane bisa beda-beda adhedhasar pasokan lan faktor pasar liyane. Sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap, kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, umume mbutuhake jumlah order minimal kanggo pesenan internasional.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake data kualitas produk sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh produk, kalebu analisis data tes aksesoris ing produk;

Apa rata-rata wektu pangiriman?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu pangiriman yaiku 20-30 dina sawise nampa setoran. Tanggal pangiriman bakal ditrapake sawise (1) nampa deposit, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu pangiriman ora bisa ditemtokake ing tenggat wektu iki, wenehi syarat ing sales. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane, kita bisa nindakake.

Cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar liwat akun bank, Western Union utawa PayPal:

Setoran 30% wis dibayar sadurunge, yaiku 70% relatif karo saldo salinan tagihan dhuwit.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan andal?

Ya, kita minangka pabrikan, lan siklus bisa dikendhaleni dhewe.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih entuk barang. Pengiriman minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Biaya pengiriman sing tepat, kita mung bisa menehi informasi rinci sawise ngerti jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kepiye cara ngrampungake nganyari kemasan produk?

Umume, yen akeh saham, kita bakal komunikasi karo kemasan njaba produk, lan luwih becik menehi informasi sadurunge.