Telpon Ponsel
+86 574-8655 0966
Nelpon Kita
+ 86-13989395733
E-mail
Yu@nbwiper.com

Babagan Kita

Ningbo Chinahong Traffic Equipment Co., Ltd.

Ningbo Chinahong Traffic Equipment Co., Ltd. (NingBo IDA Auto Parts Co., Limited) diproduksi kanggo glathi wiper kaca ngarep lan wiper arm, sing ana ing Kota Ningbo kanthi transportasi sing trep ing jejere pelabuhan pengiriman internasional Ningbo.

Kita nandheske inovasi teknologi, nggawe produk, ngupayakake dekelopment lan panggunaan pengerjaan anyar lan bahan anyar.

Wiwit madege, perusahaan kita tetep urip kanthi "adol jujur, kualitas bset, orientasi wong lan mupangat mupangat". Apa maneh, Kita sawise ngupayakake nyedhiyakake pisau wiper sing unggul, lan ISO / TS16949 sing disertifikasi ing 2014 kanggo njamin produk premium sing tetep.

Kanthi semangat lan kapercayan kanggo perusahaan, muga-muga IDA bisa dadi pilihan paling apik mbesuk!

1111
222
333